Printuri de mari dimensiuni

PRINTURI DE MARI DIMENSIUNI

Printul digital reprezinta o reproducere a imaginii digitale pe o suprafata fizica. Hedro Star poate realiza printuri digitale de mari dimensiuni pentru ca promovarea firmei tale sa fie una de succes. Acestea se pot executa pe diverse suporturi: hartie, hartie fotografica sau autocolant, in funtie de exigentele si necesitatile clientilor. In ceea ce priveste amplasarea lor, printurile se pot monta pe blocuri, pe vitrinele magazinelor aflate la parterul scarilor de bloc, etc.

Deoarece sunt foarte putine setari initiale care trebuie efectuate, printul digital este foarte util pentru realizarea de prototipuri rapide si tiraje mari, totul la preturi foarte mici. Hartia pentru imprimare este disponibila intr-o multitudine de dimensiuni, grosimi si grade de finisare, precum si la inalte nivele de calitate, rezistenta si durabilitate.

Avantaje print digital:

  • Tipar personalizat
  • Rapiditate
  • Flexibilitate
  • Calitate si claritate deosebita a culorilor
  • Preturi mici

Oferim servicii profesionale de print digital efectuat rapid si la inalte standarde profesionale, avand posibilitatea de a printa dintr-o gama variata de fisiere, incepand  cu Adobe Photoshop, Corel Draw, Microsoft Excel, PDF si terminand cu Photo Paint sau Illustrator.

Printam pe diverse materiale destinate expunerii indoor si out door cu dimensiuni ce depasesc formatele uzuale ale afiselor sau posterelor.

Variante:

–          Mesh, solutie pentru expunerea pe suprafete mari. Acest tip de print digital se remarca prin greutate specifica redusa, elasticitate si rezistenta la vant. In plus, permite trecerea luminii in spatele materialului

–          Bannere, solutie pentru expunerea pe suprafete reduse de pana la 10 mp. Bannerele realizate sunt extrem de rezistente la rupere si decolorare, si impedica trecerea luminii prin material, datorita structurii omogene

–          Postere, afiese printate policromie pe: hartie satinata, polipropilena, etc, cu rezolutii diferite

–          Window Graphics, cu structura clasica sau structura tip plasa care permite trecerea luminii. Aceasta reprezinta o metoda originala si de mare efect pentru personalizarea vitrinelor, ceea ce va ajuta la o reperare mai facila a magazinului.

Asiguram finisaje de cea mai buna calitate pentru materialele pe care le tiparim: taiere de precizie cu echipamente profesionale, laminare, perforare, biguire, microperforare, spiralare, inseriere, etc.

Imaginile, formatul caracterelor, culorile si dimensiunile printurilor digitale sunt stabilite impreuna cu clientii, pentru ca rezultatul sa fie cel dorit. Printurile digitale executate de Hedro Star, sunt rezistente la conditile extreme ale vremii, vant, ploi, grindina, raze UV, oferind, totodata, o imagine de calitate afacerii tale.